ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κυανή Ακτή, Παντοκράτορας, Αλωνάκι, Μύτικας. ΚΑΝΑΛΙ: Δάσος Μονολιθίου, Νικόπολις club, Μονολίθι Beach, Κανάλι Hotel. ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ: Preveza Beach Hotel, Ακρωτήρι, Κάμπιγκ Αστερίας, Λεύκα. ΛΥΓΙΑ: Αρτολίθια, Ριζά, Κάμπινγκ Κοράλι, Κάμπιγκ Ακρογιάλι, Χειμαδιό, Βράχος-Λούτσα ΑΜΜΟΥΔΙΑ: Αλωνάκι, Όρμος Οδυσσέα, Κερέντζα. ΠΑΡΓΑ: Αη-Γιαννάκης, Λίχνος, Πίσω Κρυονέρι, Κρυονέρι, Βάλτος, Σπαρτίλα, Άγιος Σώστης, Σαρακήνικο. ΠΕΡΔΙΚΑ: Αγία Παρασκευή, Αγκάλη, Καμίνι, Κάμπινγκ Σοφάς, Αρίλας, Σταυρολιμένας, Καραβοστάσι, Πράπα Μάλι. ΣΥΒΟΤΑ: ΔΕΗ, Ζέρη, Torre a Mare, Γαλλικός Μόλος, Πισίνα, Μπέλα Βράκα, Ζάβια, Μέγα Άμμος, Μικρή Άμμος, Μέγα Ντράφι, Μεγάλη Σπηλιά. ΠΛΑΤΑΡΙΑ: Γάτα, Κάμπινγκ Καλάμι, Ελιά, Κόκκινος Βράχος, Πλαταριά Beach Hotel, Κάμπινγκ Έλενα, Πλαταριά, Κάμπινγκ Ναυτίλος. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Δρέπανος, Μακρυγιάλι, Μπούκα. ΣΑΓΙΑΔΑ: Λωρίδα, Στροβίλι, Κεραμίδι. ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Κάμπινγκ Κοράλι

Camping-Corali
 Το κάμπινγκ Corali  είναι ακριβώς δίπλα από το κάμπινγκ Ακρογιάλι που ανέφερα σε προηγούμενο θέμα. Και τα δύο βρίσκονται λίγο πιο νότια από την παραλία Χειμαδιό. Δίπλα ακριβώς από την είσοδο υπάρχει ταβέρνα. Οι κύριοι δρόμοι του είναι ασφαλτοστρωμένοι και μόνο κάποιοι μικροί παράδρομοι είναι με χώμα.


Το ωραίο με αυτό το κάμπινγκ, εκτός από τη σκιά του, είναι ότι μιας και είναι δίπλα στη θάλασσα και στο ίδιο επίπεδο με την παραλία, δεν χωρίζεται με φράχτη από αυτή και η πρόσβαση στο γιαλό είναι άμεση από όλες τις σκηνές και τα τροχόσπιτα που βρίσκονται στην πρώτη σειρά.

Αν κοιτάξετε το κάμπινγκ από τη μεριά της θάλασσας, δύσκολα διακρίνεται γιατί τα δέντρα είναι πολύ πυκνά φυτεμένα και τα κλαδιά τους κατεβαίνουν αρκετά χαμηλά κρύβοντας τις σκηνές και τα τροχόσπιτα που φιλοξενεί. Σε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι ανάμεσα από την παραλία και το κάμπινγκ υπάρχει ένας χώρος πρασίνου όπου μπορεί κανείς να αράξει με την ξαπλώστρα του με ένα διαφορετικό στιλ από τα συνηθισμένα ή να παίξει ρακέτες ή βόλεϊ (υπάρχει στημένο δίχτυ).

Ο γιαλός κι εδώ, όπως και στο διπλανό Ακρογιάλι, είναι σπαρμένος με βότσαλα όλων των μεγεθών. Δεν μπήκα για μπάνιο αλλά ρώτησα κάποια Γερμανάκια, που έκαναν παιχνίδια στη θάλασσα, για το βυθό. Όπως με ενημέρωσαν οι πέτρες συνεχίζονται και μέσα στο νερό και σε αρκετά σημεία είναι μεγάλες και γλιστερές.Share:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάζετε να αφήσετε το σχόλιό σας. Μια παρατήρηση, διόρθωση, αξιολόγηση ή, ακόμα καλύτερα: ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. Φωτογραφίες μπορείτε να ανεβάσετε στη σελίδα μας στο Facebbok: https://www.facebook.com/EpirusBeaches/

Μονολίθι Beach

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Translate - Μεταφραση

LIKE ΣΤΟ FACEBOOK